Google Play Store Family sectie lanceert online

Kinderen kregen?

Als dat zo is, is er een heel nieuw hoofdstuk in de Google Play Store gevuld met Android apps voor hen: Google is het maken van goed op zijn belofte om een ​​Family sectie in de Play Store te creëren.

Het bedrijf kondigde de nieuwe Kindvriendelijk app sectie aan de Google I / O developer evenement vorige maand en Ausdroid gespot live op dinsdag. U mag alleen de Familie hoofdstuk over de Google’s web-based Play Store voor nu als het lijkt naar telefoons en tablets te rollen op een gespreide basis.

Zoals Google vorige maand legde op apps die opt-in om zich te kwalificeren voor het Gezin deel verschijnen in de categorie. Zoeken naar apps, terwijl in Family zal onkruid uit alle andere apps uit de zoekresultaten als goed, het verstrekken van de ene plaats naar kindvriendelijke Android-software te vinden.

Google is ook het kraken een beetje naar beneden op in-app aankopen voor dergelijke apps, zeggen: “Voor apps en games die zijn gelabeld voor kinderen van 0-12 op de ster badge, is een wachtwoord vereist is voor in-app aankopen, zelfs als u don ‘ t vereisen doorgaans een. ” Dit zal helpen voorkomen dat kinderen uit rekken tot rekeningen van hun aankopen te beperken, zodat de ouders goed te keuren ze eerst.

De nieuwe Family deel van de Play Store voegt een unieke sectie op basis van herkenbare personages, evenals een speciale Disney groepering. Kinderen kunnen op Elmo of Dora the Explorer, bijvoorbeeld, en zie inhoud met betrekking tot hen, zoals apps, games, boeken, films en nog veel meer.

Vanuit een reclame-oogpunt, kunnen ontwikkelaars nog steeds onder hen.

Google echter verwacht dat zij in overeenstemming is met de inhoud rating van de Familie app. Apps die reclame hebben, zal duidelijk worden geëtiketteerd, maar Google maakt duidelijk dat er geen controle over de inhoud van die advertenties heeft.

Laten we hopen dat we niet zien Elmo draaien nog roder dan hij al is te wijten aan een volwassen-themed advertentie in een van apps de kid’s.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google I / O

De nieuwe functies in Android N; Google speelt sociale catch-up (opnieuw); Big weddenschap: Machine learning, AI zal winnende formule; Google stapelt de druk op Apple, Google Startpagina is gericht op Amazon Echo; Inside Android Wear 2.0; Android studio 2.2 gaat voorvertoning

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer