Google Maps Wi-Fi alleen, vertragingen in het verkeer alert uitrol begint

Sommige Google Maps-gebruikers melden de lancering van nieuwe functies die de app meer stroom en waardevol voor Android-smartphone eigenaren hebben gemaakt.

Zoals gemeld door Android Police, twee eigenschappen, in het bijzonder, zijn begonnen verschijnen op sommige Android-smartphones en tablets.

De eerste nieuwe feature is de mogelijkheid om gebruik van gegevens om alleen Wi-Fi-netwerken te beperken. Als u een gebruiker in de update, ziet u een nieuwe “Wi-Fi-only” optie in het menu Instellingen.

Eenmaal ingeschakeld, deze functie wordt voorkomen dat de app uit Noteer uw mobiele data als actief – die erg handig als je op een beperkt data-abonnement of nodig hebt om uw bandbreedte te sparen voor andere taken kunnen zijn. Toch kan de app nog steeds een kleine hoeveelheid gegevens naar behoren functioneert.

Zoals opgemerkt door de publicatie van deze nieuwe instelling vervangt de oudere optie ‘offline gebieden “.

Het tweede kenmerk is naar verluidt meldingen voor openbaar vervoer en transport vertragingen. De app toont nu soms een welkome en configuratiescherm voor de doorvoer en verstoring waarschuwingen, met een toggle om deze optie in- of uitschakelen. Toch heeft toggle van de functie nog niet werkte voor de gebruikers en het scherm verdwijnt zodra de app opnieuw wordt opgestart, wat doet vermoeden is deze optie niet helemaal klaar om live te gaan maar toch – of Google is bezig met het gladstrijken van een paar bugs.

Het lijkt dat de uitrol plaatsvinden in de tijd en er is geen woord over hoe gebruikersgroepen worden geplukt. Echter, als je de nieuwste versie van de app, is het de moeite waard een oogje op eventuele wijzigingen.

Vorige week kondigde Google de lancering van de uitgebreide functies toe te voegen ontbrekende plaatsen en bestaande business of herkenningspunt informatie over de Google Maps-app, evenals de invoering van een nieuwe manier voor gebruikers om wijzigingen door andere gebruikers ingediend goed te keuren bewerken.

Een Google-woordvoerder tols de website

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem