Google Docs heeft als doel om de presentatie sjabloon spel

Google Docs is het toevoegen van nieuwe templates voor documenten, dia’s en lakens die zijn ontworpen door experts. De verhuizing is gebaseerd op een reeks van sjablonen in september gelanceerd voor Google Docs.

In de grote regeling van dingen, Google’s toevoegingen aan templates is een incrementele stuk van het nieuws op zijn best. Maar de grootste klop op Google Docs is geweest dat de presentatie tools en templates van Microsoft Office hebben getrokken met een ruime marge. Als gevolg hiervan zullen mensen die een go-to presentatie te maken PowerPoint gebruiken op Google Docs.

Die perceptie is iets wat Google nodig om tegen te gaan. Google heeft haar oog af van het belang van templates en presentatie behoeften, maar is rally sinds September.

De andere draad hier is dat Google Docs is cruciaal voor cloud ambities van de onderneming. Google Docs biedt de installed base die kunnen worden ge├»nteresseerd zijn in Google Cloud Platform voor infrastructuur. In veel opzichten, Google’s aanpak is niet anders dan Microsoft’s Azure en Office 365-aansluiting.

nieuwste templates Google’s zijn gericht op de belangrijkste markten – bedrijfsleven en het onderwijs. Een Reading Rainbow aanbod biedt een lesvoorbereiding en boek verslag template. Een Google Science Fair template in Slides ook geschikt voor het onderwijs.

jaarlijkse zakelijke budget sjabloon Intuit een beroep op kleine bedrijven. Bovendien, sjablonen van GV voor ondernemer plaatsen en een grote idee presentatie van de auteurs van Made to Stick ook rechtbank bedrijven.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie