Google Agenda’s ‘het vinden van een time’ functie zal helpen vergaderingen plannen werk

Google is de uitrol van een nieuwe functie voor zijn toepassing Agenda Google voor Android dat een deel van de pijn van het plannen van werkoverleggen kon nemen.

Met de nieuwe “het vinden van een time” knop kunnen gebruikers suggesties voor het ontmoeten van tijden die past in de agenda’s van wie wordt uitgenodigd te krijgen. De functie is speciaal ontworpen voor organisaties waar de delen van agenda’s tussen collega’s is de norm, Google product manager Stella Schieffer schreef in een blogpost.

De kalender functie houdt rekening met verschillende tijdzones, de beschikbaarheid en de tijden waarop mensen meestal vergaderingen hebben wanneer het uitzoeken van de beste optie vergadering.

Als er geen tijd fit zal Kalender de planning conflicten te onderzoeken en erachter te komen welke degenen die het meest gemakkelijk kan worden verplaatst.

Zoek een time ‘maakt suggesties, maar je bent nog steeds de controle, “Schieffer schreef in de blog post.” Je kunt tikken om ieders schema in één oogopslag zien – perfect om ervoor te zorgen dat de timing werkt voor iedereen. En als je iemand anders agenda beheren, kunt u de functie gebruiken om vergaderingen te plannen namens hen ook.

Google Agenda’s ‘het vinden van een time’ is vergelijkbaar met Goals optie van de app die eerder deze maand werd uitgerold. Zoals Google in een blogpost uitgelegd, zijn voorzien van de Doelen is ontworpen om mensen te helpen de tijd om te werken aan persoonlijke doelen tijdens een hectische week te vinden.

Als er iets komt dat in strijd is met de tijd om een ​​doel toegewezen, wordt Kalender automatisch het doel te herschikken. Er is ook een ‘uitstellen’ knop dat het doel om een ​​vrije slot op een later tijdstip zal duwen.

Google Agenda

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Hoe Google Calendar is nu nog beter voor zakelijke reizigers, Google Agenda voegt herinneringen naar iOS, Android mobiele apps, Google Agenda voor de iPhone is gericht op IT en medewerkers Alik behagen

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test