Google AdWords revisie: Goed voor Google, maar bedrijven ineenkrimpen

Met de kosten van Google per klik (CPC) daalt al vijf kwartalen op rij — na acht kwartalen van winst — de zoekgigant verplaatst naar de AdWords-model, dat gebeurt er met de winst motor van het bedrijf te verbeteren. De vangst: Adverteerders mogen niet van de veranderingen, omdat ze verliezen veel van granulariteit en inzicht in de campagne van gegevens.

In een blogpost, Google geschetst “enhanced campagnes.” Deze campagnes zijn ontworpen om meerdere schermen — smartphones, tablets, pc’s enz overbruggen .— evenals consolideren rapportage. Met andere woorden, zal de nieuwe AdWords, gebruikt door bedrijven overal, meer mobiele vriendelijk.

De geschetst door Google voordelen zijn de volgende

Wat is het nadeel? Een search engine marketing professional, die wilden anoniem blijven, zei dat Google’s verhuizing is gericht op het verkrijgen van adverteerders om meer te betalen. De algemene trend in de afgelopen kwartalen is dat adverteerders hebben minder voor Google inventaris moeten betalen.

Het grootste probleem voor deze SEM exec was dat Google is in principe de enige wedstrijd in de stad. Zijn werk theorie was dat Google in wezen was hoop te gooien desktop- en mobiele advertenties samen om sap CPC tarieven zijn melkkoe te behouden. Immers, mobiele tarieven zijn veel lager.

Zijn belangrijkste punten

Een andere search marketing executive, die ook wilden om anoniem te blijven, had het volgende te zeggen:

Bottom line: Adverteerders en veel bedrijven gaan veel verhalen over hoe de CPC’s gaan omhoog horen. Wat goed is voor Google kan niet uit te werken voor alle bedrijven met behulp van AdWords.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Contextuele gegevens op het apparaat, de locatie en het tijdstip van de dag. Een campagne zal zich bezighouden met bodaanpassingen voor alle schermen;. Ads geoptimaliseerd voor de gebruiker context. En rapporteert aan de conversie op verschillende apparaten te meten.

Mobile heeft belemmerd CPC tarieven. Google heeft verteld adverteerders te splitsen uit mobiele campagnes en nu is teruggedraaid, omdat het moest,. Nu door het overbruggen van campagnes is het een blinde markt waar adverteerders naar verwachting geloven Google werkt in hun eigen belang is geschapen. De instrumenten achter de verbeterde campagnes — Smart pricing, Google’s algoritme ruiken inhoud die niet waardevol, en Verbeterde CPC, waar Google krijgt adverteerders gegevens in de naam van een betere prijsstelling — behoefte werk. Deze marketing pro zei dat Smart Pricing is “een lopend lachertje” tussen de Google-search partners, variërend van Ask.com WebMD aan anderen. Verbeterde CPC is dichter bij werkbare;. De bottom line is dat Google niet kan achterhalen wat de te gelde maken raadsel voor mobiel. Google’s aanbevelingen voor de twee jaar een aparte mobiele campagnes geweest. Dit advies heeft geholpen adverteerders omdat de werkelijke waarde van mobiel verkeer, die niet zo waardevol gemarkeerd. De scheiding van campagnes geholpen adverteerders op kosten van Google;. Door het rollen van de campagnes samen mobiele campagnes CPC’s moeten verbeteren voor Google. “Smart Pricing en bodmodifiers zal wegnemen granulariteit te nemen, omdat het Google’s inkomsten harpooned,” zei hij. “Ze zijn de campagnes weer in elkaar te zetten, want Google kan niet achterhalen mobiel;. Een ander probleem is dat adverteerders zullen moeite hebben met het creëren van landing pages voor een zoekwoord die gaat naar meerdere schermen De last zal op adverteerders te snuiven van het type apparaat. .; Smart Pricing is cloaking Google’s gedrag “ze zijn het stelen van geld van adverteerders, omdat ze kunnen”, zei hij: “het is de meest lowbrow ding Google ooit heeft gedaan… De schade die dit gaat doen voor adverteerders is groot. Ze gaan om een ​​verhaal te verkopen aan het publiek en in de Tovenaar van Oz achter het gordijn.

Een bod betekent dat je moet Google vertrouwen dat het de beste ervaring te bieden. “Voor de verfijnde adverteerder, deze stap is een gigantische stap terug,” zei ze;. Advertenties op smartphones, tablets en desktops presteren heel anders omdat de consument in een andere gemoedstoestand. “We zijn eigenlijk te zeggen dat we het opgeven van de boodschap en hopen dat Google serveert de juiste is”, zei ze;. Google ontbreekt omzetdoelstellingen en de gemiddelde CPC is going down, omdat mobiele inventaris is aanzienlijk minder dan het bureaublad. Adverteerders verliest zicht omdat mobiele in andere advertenties wordt gegooid. “Wat ze veranderen is dat je een bod en aan te passen op en neer, maar je moet ons vertrouwen,” zei ze. Google beschikt niet over een geweldige track record in het serveren wat het beste is voor de adverteerder, voegde ze eraan toe;. Het bedrijf verliest vertrouwen met adverteerders, want het doet wat in het beste belang van de inkomsten niet de klant. “Google heeft heel voorzichtig zijn van het spel dat ze spelen te zijn. Als ze spelen Wall Street spel zullen ze allebei adverteerder en ervaringen van de consument af te breken,” voegde ze eraan toe. “Deze beslissingen worden genomen door financiële jongens niet marketeers;.. Advertisers zitten met Google te wijten aan marktaandeel — voor nu” We moeten hun spel te spelen, “zei ze Ze stak hoop dat Facebook kritischer kunnen zijn. aan haar bureau in de toekomst te compenseren Google in zoeken en adverteren. “Facebook is het creëren van partnerships waarmee u te richten dan alleen Facebook en in retargeting te nemen,” zei ze. “ik denk dat er een zeer mooie toekomst daar.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen