Gmail ondersteuning toegevoegd aan Yahoo Mail-app, plus split screen voor Apple iPad

IMAP-ondersteuning voor Gmail in Yahoo Mail kunnen gebruikers het beheer van Google’s web-mail service, naast al-ondersteund Yahoo, Outlook, Hotmail en AOL Mail.

jonge Yahoo Mail-app Yahoo’s is op zoek naar een hobbel in het aantal gebruikers te krijgen na het toevoegen van ondersteuning voor Gmail.

Het bedrijf lanceerde zijn wachtwoord-killer Yahoo Mail-app in oktober, maar een flagrante omissie was een gebrek aan ondersteuning voor Google’s Gmail en zijn ongeveer 900 miljoen gebruikers.

Dat veranderde op donderdag met een update voor de Android en iOS-versies van de app. De update voegt IMAP-ondersteuning voor Gmail in Yahoo Mail, zodat gebruikers van Google’s web-mail service te beheren, naast al-ondersteund Yahoo, Outlook, Hotmail en AOL Mail.

Met deze update, Yahoo Mail sluit zich aan bij tientallen andere e-mail apps die al Gmail te ondersteunen, waaronder Google’s eigen Gmail-app, Inbox door Gmail, Outlook van Microsoft, Cloud Magic en ga zo maar door.

Ondanks het gebrek aan ondersteuning voor Gmail, Yahoo Mail heeft echter bewezen populair onder de Android-gebruikers.

Volgens de statistieken van Google Play, heeft Yahoo Mail tussen de 100 miljoen en 500 miljoen installaties, dat is veel meer dan Microsoft’s Outlook-app of Inbox voor Android, die beide momenteel tussen de 10 miljoen en 50 miljoen installaties opgedaan. Gmail heeft ten minste een miljard installaties.

Yahoo Het hotel heeft een app kunt u, “Zoeken in uw hele geschiedenis van de e-mails, vanaf de eerste dag, voor alle aangesloten mailboxen” en “Niet alleen uw meest recente e-mails, dat is hoe het vandaag gedaan in veel apps.

Het is ook zet de Xobni e-mail analytics opstarten in 2013 verworven om te werken in de Mail-app als intelligent contact manager, die contact informatie in samengevatte kaarten presenteert.

Er zijn een paar verschillen in de manier waarop de Yahoo Mail-app handvatten swipe acties voor Gmail in vergelijking met andere web-mail accounts. Bijvoorbeeld, bij het beheer van Outlook en Yahoo e-mail van de app, een links veegt zal de e-mail te verwijderen. Voor Gmail, dezelfde actie verplaatst het naar archief, dat kan worden opgehaald uit de “All Mail” folder beschikbaar in Gmail. Die actie is gebruikelijk over de iOS en Android apps.

Geen verband houden met haar aanvullende ondersteuning voor Gmail, Yahoo heeft ook toegevoegd split view ondersteuning voor iOS 9 op de iPad en introduceerde een nieuwe dia over het optreden.

“Als uw iPad heeft iOS 9 ge├»nstalleerd, kunt u nu openen Yahoo Mail in een kleine zijbalk door te schuiven over van de rechterkant van het scherm. Dit is handig wanneer u wilt gewoon snel controleren of er nieuwe berichten of verwijzen naar een bepaald bericht zonder het verlaten van de app die u al gebruikt. En voor de laatste iPads (iPad Pro, iPad Mini 4, iPad Air 2), zult u in staat om te gebruiken Yahoo Mail side-by-side met andere apps op hetzelfde moment, ” it notes.

Yahoo Mail-gebruikers op iOS moet ook een merkbare snelheidsverbetering in de reactie van de app te openen push-notificaties te zien.

Voor Android, heeft Yahoo implementeerde een paar veranderingen in het ontwerp om e-mail beter leesbaar dan de vorige versie van de tekst verduisteren in boodschap en conversie lijsten te maken.

Ook, het is ingestort instellingen naar een enkele pagina, het streven naar eenvoudigere navigatie, en maakte het makkelijker om te zien waar te ondertekenen. Andere verbeteringen zijn groter aanraking doelstellingen voor de sidebar en terug knoppen, en introduceerde “patches om het gebruik van gegevens over mobiele netwerken te verminderen”.

Meer informatie over Gmail en Yahoo

Google for Work bolsters Gmail met data loss prevention; Yahoo’s Alibaba geplande spin-off lijkt onwaarschijnlijk is; Yahoo’s Q3 teleurstelt, verwachten bezuinigingen over producten, personeel uitgaven; Star Wars Gmail en Maps? Waarom Google wil je innerlijke Jedi te wekken; Nu is het tijd om te breken Yahoo en verkopen van de bits; Android Gmail-app gat in de beveiliging kunt u doen alsof iedereen online zijn, Gmail te waarschuwen wanneer e-mail binnenkomt via een niet-versleutelde verbinding; Moe van Gmail misfiling echte e-mails spam? Google zegt dat het een moeilijke situatie

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test