GM verdubbelt naar beneden op de interne IT

GM, dat, in oktober vorig jaar aangekondigd, ze werden 3.000 IT-banen terug te brengen in het bedrijf na het veranderen van de manier waarop hun IT-afdeling werkte van het gebruik van externe aannemers om interne activa, is begonnen met het toevoegen van een tweede nieuwe datacenter om hun Amerikaanse activiteiten op het gebied van Detroit als een belangrijke stap in hun plan om hun aantal datacenters wereldwijd te verminderen 23-2.

De transformatie doel is niet alleen voor de hardware en faciliteiten van de 10.000 banen GM IT momenteel behandeld door externe aannemers, GM is van plan om 90 procent terug in huis te verplaatsen.

De eerste van de nieuwe generatie datacenters duurde drie jaar op te bouwen en kostte $ 130.000.000. Het nieuwe datacenter zal naar verwachting gaan van vorige maand baanbrekende volledig operationeel in ongeveer 12 maanden. Het verschil in snelheid vloeit voort uit de nieuwe faciliteit wordt een kopie van de laatste design, met ongeveer $ 100 miljoen in de bouwkosten en bijna $ 160.000.000 in IT-apparatuur wanneer het datacenter volledig operationeel is. De site kan ook ondersteunen maar liefst 1.500 banen.

Wanneer voltooid, zal de nieuwe datacenter ook als een spiegel voor de primaire locatie, het oplossen van het probleem van DR / BC voor GM op dit niveau. De twee faciliteiten zijn binnen 50 mijl van elkaar, maar zal vermoedelijk hebben verschillende toegangspunten tot het internet, netwerk backbones en het elektriciteitsnet te zorgen voor continuïteit van de dienstverlening in het geval van een aanzienlijke ramp.

De nieuwe faciliteit wordt gebouwd op de bestaande GM eigendom, de Milford Proving Ground (het huis van de GM Performance Division), die een ontwerp en het testen centrum voor GM sinds 1924 en beslaat bijna 4.000 acres.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren