GES niet van plan om het personeel te snijden voor nu

SINGAPORE – Lokale computer onderdelen maker GES International Ltd zal niet knippen haar personeelsbestand, ondanks een 38 procent daling van de winst voor het boekjaar eindigend op 30 juni 2001.

Het bedrijf, dat ontwerpt en maakt elektronica onderdelen, vraagt ​​al haar 1.300 medewerkers om nieuwe bestellingen te voldoen. “Omdat we hebben wel andere orders die naar verwachting zullen worden vervuld in het nieuwe fiscale jaar, hebben we niet aan een van onze mensen bezuinigen”, zei GES directeur Danny Yeong naar The Business Times.

Evenmin is GES van plan om een ​​van zijn werknemers te vragen laten nemen, of hun werkuren te verminderen.

We zijn niet van plan om ons werk week te verlagen, omdat ik denk niet dat we nodig hebben om drastische maatregelen te nemen “, zegt Yeong, terwijl toegeven dat de economische vooruitzichten, vooral in de VS, was somber.

Één maat duurt het echter om bepaalde operaties naar China.

Als het bedrijf verandert in lower-end modellen, zal Singapore een minder aantrekkelijk productielocatie geworden, “Yeong zei Bloomberg. GES is van plan om een ​​nieuwe fabriek in China te beginnen tegen het einde van volgend jaar.

Als de China faciliteit begint operaties, kan GES overwegen trimmen een aantal van haar 800 Singapore werknemers. “Onze aanwezigheid productie in Singapore zal worden verminderd,” merkte Yeong.

Maar hij benadrukte dat “Singapore is nog steeds een zeer goede basis voor de productie van hoge-waarde toevoegt en ingewikkelde producten.”

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten