Galaxy S7 vs. iPhone 6s: Welke is moeilijker?

Protection-plan van specialisten SquareTrade zijn druk bezig het testen van de duurzaamheid van Samsung’s nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge smartphones en pitting ze tegen iPhone 6s Apple’s iPhone en 6s Plus in haar laatste breekbaarheid testen geweest.

Om hen te helpen uitvoeren van herhaalbare testen, SquareTrade twee nieuwe robots voor de laatste ronde van breekbaarheid testen – de Deep Water DunkBot en de TumbleBot.

De Deep Water DunkBot dompelt telefoons onder vijf voet water gedurende 30 minuten om de waterdichtheid te testen, terwijl de TumbleBot continu laat de inrichtingen in een kast met een rotatiesnelheid van 50 omwentelingen per minuut gedurende 30 seconden om de duurzaamheid te testen.

Hoe heeft de apparaten eerlijk?

Hier is een video van het testen in actie.

nieuwe telefoons van Samsung kan tot een indrukwekkende hoeveelheid water, maar we hebben ontdekt dat ze nog steeds moeite hebben om gelijke tred te houden met de iPhone als het gaat om duurzaamheid te screenen “, zegt Aileen Abaya, directeur communicatie bij SquareTrade.” Dus terwijl de S7 en S7 rand kan perfect voor onderwater avonturiers zijn, degenen onder ons die zijn onhandige of ongelukken moet nog steeds voorzichtig zijn over druppels en tuimelt.

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Waterafstotend? Ja. Waterbestendig? Nee. Terwijl de S7 en S7 Edge beide overleefden 30 minuten onder water, blijkt dat hun audio was permanent gedempt en vervormd. De iPhone 6s verloor alle audio en leed waterschade onder het scherm, terwijl de iPhone 6s Plus defect op 10 minuten en stierf op 24 minuten;. De iPhone 6s is een tuimelen meester. De iPhone 6s was de enige smartphone om te overleven SquareTrade tuimel-test ongedeerd. De S7 en S7 Edge zowel liep aanzienlijke schade aan hun rug panelen, terwijl hun voorste schermen hadden kleine scheurtjes. het scherm van de iPhone 6s Plus ‘volledig verbrijzeld;. Sidewalk bestand? Nee Dropped op hun hoeken van zes voet hoog, de S7 gekraakt na vier watervallen, terwijl de S7 Edge was volledig onbruikbaar na zeven. zijde naar beneden vallen, de S7 diggelen geslagen op de eerste val, terwijl de S7 Edge diggelen geslagen op de tweede;. Bend problemen aanhouden Samsung. SquareTrade testen bleek dat de S7 Edge uitgevoerd hetzelfde als zijn voorganger S6 Edge. Niet alleen de telefoon scheur in 110 pond van de druk, maar het bereikte ook katastrofisch mislukking op minder dan 170 pond. De S7 doorstond 170 pond van druk – hetzelfde als de iPhone 6s.

Hoe een iOS of Android-smartphone (of tablet) in een satelliet telefoon te zetten; De beste batterij saver app voor Android: Greenify; Zoek uit welke apps het aftappen van uw batterij MacBook de meest; De beste iPhone en iPad e-mail apps om uw productiviteit te verhogen; vijf iPhone-batterij te besparen tips die echt werken (en vijf die nutteloos zijn)

Mobiliteit, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen toch te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice