Fury dan ID-kaart ‘cover-up’

De overheid is aangevallen voor het weigeren om informatie te publiceren over de voortgang van de controversiële identiteitskaarten project.

De ‘Gateway Review’ proces controleert de overheid projecten in kritieke fasen van hun ontwikkeling met als doel dat de omvang van de storing in de publieke sector IT-projecten.

In oktober, minister van Binnenlandse Zaken Tony McNulty zei dat de regering zou “te leveren die gateway informatie in de mate dat we in staat zijn.”

Maar nu, in een schriftelijke parlementaire antwoord, McNulty heeft blijkbaar schreden: “De overheid heeft geen plannen voor het publiceren van Gateway beoordelingen.

Het publiceren van de verkeerslichten-status toegekend door deze reviews of hun aanbevelingen waarschijnlijk afbreuk aan zowel het vermogen van de Office of Government Commerce om de effectiviteit, efficiëntie en zuinigheid waarmee de andere ministeries oefenen hun functies te onderzoeken en ook de formulering en ontwikkeling van de regering zou zijn beleid.

Maar hij zei dat “de meest recente beoordeling bekleding zakelijke rechtvaardiging heeft bevestigd dat het programma klaar is om door te gaan naar de volgende fase was”.

Liberaal Democraat MP Julia Goldsworthy, die de vraag ingediend, zei dat de regering lijkt alleen bepaald voor informatie die is voorstander van de regeling te publiceren.

Ze zei in een verklaring: “We hebben lang vermoed dat de ID-kaart regeling meer dan de overheid zou kosten hebben ons verteld en dat het zou een administratieve ramp zijn Het vermoeden moet zijn dat er steeds meer aanwijzingen dat de ID-kaarten zijn onpraktisch, maar dat. de overheid kan zich niet veroorloven de politieke verlegenheid van terugtrekkende in dit stadium. ”

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Zij voegde hieraan toe: “Voordat ze verder gaan naar beneden deze route, het publiek en het parlement nodig om de waarheid te kennen.”

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen