Een op de tien projecten RFID-tag mens

Het percentage van de wereldwijde radio frequency identification (RFID) projecten met betrekking tot tagging mensen is gestegen van acht procent tot 11 procent ten opzichte van vorig jaar, blijkt uit nieuw onderzoek – de zorgsector ingesteld om de voordelen te zien.

Hoewel de persoonlijke levenssfeer zijn uitgezonden via paspoorten zijn RFID-tag, laat staan ​​mensen, volgens het rapport van RFID-onderzoeker ID Techex, mensen moeten de voordelen alvorens te bezorgd te overwegen.

De gezondheidssector is al toegang tot mensen-tagging, het Techex rapport ID zegt: gevallen waarin het mogelijk verpleegkundigen radio hun locatie als ze worden aangevallen, te verminderen moeder de baby mismatches en baby diefstal, helpen ernstige diabetici met het krijgen van de juiste behandeling en monitoring gedesoriënteerd oudere patiënten zonder een toegewijde medewerker.

Maar Phillip Allen, analist bij onderzoeksbureau IDC, vertelde de website van Australië dat RFID lijkt niet een positie in de Australische gezondheidszorg te hebben opgedaan, en is het onwaarschijnlijk dat dit in de toekomst.

De sector gezondheidszorg in Australië is geclassificeerd als een late adopter van IT “, zegt Allen, het toevoegen van de gezondheidszorg organisaties hebben moeite om de financiering van” stock standaard gebieden van IT “, en worden waarschijnlijk niet investeren in toekomstgerichte technologieën zoals RFID.

“Ze hebben de technologie achterblijvers geweest en onder-investeren in technologie voor meer dan een decennium,” zei hij.

Allen zei dat zelfs als organisaties in de gezondheidszorg waren om mensen-tagging te overwegen, zou de resulterende gegevens een probleem. “Ze hebben niet de systemen om dat volume van informatie te beheren,” zei hij.

Een uitzondering is Rockhampton ziekenhuis, waarbij Allen zei verpleegkundigen krijgen een RFID-hanger, zodat het ziekenhuis om hun locatie te controleren.

Ondanks de waarschijnlijke trage opname in de Australische gezondheidszorg, is het land blijkt een enthousiaste adopter algemeen. Volgens ID Techex, Australië klokte de zevende grootste aantal nieuwe RFID projecten wereldwijd.

USA was nummer één, met het Verenigd Koninkrijk en China naar aanleiding van de tweede en derde plaats, alle drie die werden geklasseerd als “endemisch surveillance samenlevingen” in de 2007 International Privacy ranglijst rapport, uitgebracht op het einde van vorig jaar.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer