Eén nummer: Samsung S2 Gear SmartWatch werkt nu met AT & T’s NumberSync

AT & T-klanten met de nieuwste LTE-geschikte SmartWatch Samsung’s niet hoeft te twee verschillende telefoonnummers jongleren: De Samsung Gear S2 is een van de eerste apparaten om AT & T’s nieuwe NumberSync service te gebruiken.

Phonescoop meldde het nieuws op dinsdag en een snelle controle van AT & T’s NumberSync pagina toont de Gear S2 als een ondersteund apparaat.

De vervoerder eerder geïntroduceerde NumberSync als een manier om contacten te bereiken u met behulp van een enkel nummer, zelfs als je bij je hebt – of het dragen van – meerdere aangesloten apparaten. In sommige opzichten, het is functioneel vergelijkbaar met Apple’s Continuity functie waarmee telefoongesprekken worden gerouteerd en meegenomen vanaf een iPhone met een iPad of Mac OS X-computer.

Het verschil hier is dat Samsung Gear S2 heeft een eigen SIM-kaart en telefoonnummer. Maar mensen willen niet om meerdere telefoonnummers te beheren: Google Voice is een perfect voorbeeld van dat – een getal dat kan worden geprogrammeerd om meerdere telefoons rinkelen.

Als iemand je vraagt ​​je AT & T geregistreerde telefoonnummer dan kan het gesprek automatisch worden doorgestuurd naar de Gear S2 SmartWatch met uw contactgegevens zijn niets wijzer, zelfs niet met het telefoonnummer voor het horloge. AT & T zegt dat het plannen heeft om NumberSync breiden buiten phones en wearables hoewel: Verwacht te zien van de dienst toegevoegd aan verbonden voertuigen in de toekomst ook.

AT & T is de verkoop van het Toestel S2 voor $ 99 met een contract van twee jaar, terwijl spraak- en datadiensten nog $ 10 maandelijkse vergoeding zal toevoegen door middel van een bestaande Mobile Share Value plan.

de website Matthew Miller kocht onlangs zijn eigen Samsung Gear S2 van T-Mobile, het betalen van $ 360 zonder contract en met een $ 5 maandelijkse servicekosten, waarvan 500 MB van maandelijkse gegevens, onbeperkt bellen en teksten biedt.

Over het algemeen, hij houdt het Tizen besturingssysteem op de Gear 2 die werkt met elke moderne Android-telefoon. Ik zal nieuwsgierig om te horen hoe goed de stem belfuncties werken voor hem sinds zijn horloge heeft een uniek telefoonnummer van haar eigen en eventuele gesprekken om zijn toestel een call forwarding instelling voor degenen die niet van zijn horloge telefoonnummer hebben vereisen .

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië