Als u denkt dat het gebruik van mobiele data is hoog nu, hier is wat je door middel van je kauwen door 2021

Maandelijkse mobiele data verbruik zal naar 22GB te bereiken in 2021 in Noord-Amerika.

In vijf jaar, zal Noord-Amerikanen verbruiken 22GB aan data per maand, meestal op hun smartphones, volgens telecom apparatuur maker Ericsson.

Het bedrijf is het voorspellen van een 10-voudige toename van het mobiele verbruik data over de hele wereld in 2021, onder leiding van de Noord-Amerikaanse smartphone-eigenaars, wiens maandelijkse verkeer per apparaat zal springen van 3.7GB in 2015 tot 22GB in 2021, volgens Ericsson’s nieuwste Mobility Report.

West-Europa zal niet ver achter, met het verkeer van elke smartphone klimmen van 1.9GB per maand tot 18 GB per maand over de periode. Mensen in Centraal-Europa wordt verwacht dat zij 11NL gebruiken per maand, terwijl die in de regio Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika regio’s zullen naar verwachting door te gaan tussen 6GB en 7 GB per maand.

Terwijl de Europeanen en Noord-Amerikanen de meeste data per smartphone verbruikt, is de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de meeste mobiele data over het algemeen gebruikt als gevolg van de grotere populatie.

Ericsson schat dat China 210 miljoen nieuwe mobiele abonnementen zal alleen toe te voegen in 2021, met mobiele dataverkeer in de regio zal naar verwachting stijgen van 2,1 exabyte per maand vandaag tot 20 exabyte per maand in 2021.

Mobiele data is waarschijnlijk meer van een waar dan iets anders in onze tech leven. Hier zijn zes manieren om drastisch te verminderen uw maandelijkse consumptie.

Ericsson haringen het grootste deel van de groei in mobiele data verbruik op video, die prognoses zal goed zijn voor 70 procent van de mobiele data van 2021. Dat cijfer omvat video weergegeven op sociale netwerksites.

APAC tot bijna de helft van de wereldwijde mobiele data te rijden in 2020; Cisco: Internet van de dingen, video zal leiden tot wereldwijde mobiele data surge, Microsoft Windows 10-pc-gebruikers in staat te stellen direct te kopen, aan te sluiten op de mobiele data-abonnementen

Het bedrijf merkt op dat YouTube neemt nog steeds deel van videoverkeer van de leeuw, goed voor tussen de 50 tot 70 procent van de totale videoverkeer, terwijl Netflix is ​​goed voor tussen de 10 en 20 procent op mobiele video. Ericsson’s metingen uit te sluiten wi-fi verkeer.

Ondanks smartphones bereiken van verzadiging in vele delen van de wereld, heeft Ericsson verwacht smartphone abonnementen op basis-telefoon-abonnementen halen tot het derde kwartaal van dit jaar.

Mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen; mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Het bedrijf schat dat er 3,2 miljard smartphone abonnementen in 2015 en voorspelt 6,3 miljard smartphone abonnementen in 2021, tegen die tijd 4,3 miljard van de apparaten moet worden op een LTE-verbinding. Het voorspelt ook dat de 5G, die is ingesteld om commercieel worden ingezet in 2020, 150 miljoen abonnees zullen moeten tegen 2021.

De andere belangrijke groeisector is ivd. Ericsson verwacht dat het aantal aangesloten objecten, zoals Internet-Apparaten gevonden in auto’s, slimme meters, en consumentenproducten, zal mobiele apparaten overtreffen in 2018.

2021, verwacht zal er 16 miljard ivd apparaten, maar slechts 1,5 miljard wordt verbonden met een mobiel netwerk.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Lees verder

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar